• Bare én dag til juleferie!

  Det er bare én skoledag igjen før juleferien. Heldigvis har vi kort dag i morgen så jeg er ferdig 12.15. Det skal bli deilig å få litt ordentlig fri og kunne gjøre akkurat det jeg vil i stedet for å dra på skolen hver dag. Vi fikk endelig pynta til jul i dag. Jeg pynta rommet mitt tidligere denne uka, men det var vanskelig å finne en tid der det passa for alle å pynte resten av huset. Det har vært en veldig travel desember for hele familien egentlig, men jeg håper vi kan få litt tid til å slappe av, se på julefilmer og gjøre sånne koselige ting sammen.

 • Cupcakes med smak av pepperkake

  Ingredienser: 235 g hvetemel ½ ts natron ½ ts salt 2 ts malt ingefær 1 ½ ts kanel ¼ ts malt muskatnøtt ¼ ts malt nellik 115 g brunt sukker 55 g usaltet smør 60 ml vegetabilsk olje 2 store egg 120 ml sirup 120 ml melk Frosting: 225 g philadelphiaost, nesten romtemperert 115 g usaltet smør, nesten romtemperert 370 g melis 1 ts vaniljeessens Fremgangsmåte: Forvarm ovnen til 175°C. Bland sammen mel, natron, salt, ingefær, kanel, muskatnøtt og nellik, og sett til siden. Ta fram en annen bolle og bruk en elektrisk visp til å vispe brunt sukker og smør til det er lyst og fluffy. Bland inn vegetabilsk…

 • Skolearbeid på Starbucks

  I morgen har jeg en presentasjon på skolen. Den skal leveres inn i dag og jeg foretrekker å komme meg ut av huset noen ganger når jeg skal jobbe med skolearbeid. Derfor dro jeg og ei venninne til Starbucks for å jobbe der. Blir alltid mye skravling også, men det er mye hyggeligere enn å sitte hjemme og jobbe. Jeg kan ikke tro at det allerede er 15. desember. Har ikke noe julestemning og føler virkelig ikke at det er desember. Håper julestemningen kommer snart for det er jo snart jul!

 • Shopping med søsteren min

  I går var jeg og søsteren min på Strømmen Storsenter for å kjøpe julegaver. Endte opp med å ikke kjøpe noen julegaver, men heller to duftlys og en bok til meg selv, haha. Har heldigvis kjøpt de fleste julegavene jeg skal gi og regner med å få kjøpt resten denne helga. Vi dro rett etter skolen så vi var veldig sultne når vi kom fram og bestemte oss for å spise på Egon. Jeg spiste en halloumiburger, men vet ikke om jeg ville valgt den igjen. Den var god, men definitivt ikke fantastisk. God helg!