september

Søvnklinikk og skolevalgvake

I går var det skolevalg og jeg dro på Unge Høyre sin skolevalgvake i Oslo. Det var veldig koselig og jeg møtte masse hyggelige mennesker, men valgresultatene ble jo ikke helt som vi hadde håpet.

Jeg fikk dessverre bare vært der i en og en halv time før jeg skulle videre til en søvnklinikk. I flere år har jeg slitt med at jeg ikke er opplagt når jeg våkner. Jeg sovner lett og sover hele natta, men har lite dyp søvn. Alle de tingene som skal hjelpe på søvn har jeg prøvd, men ingenting har funket. Derfor sov jeg på en søvnklinikk i natt, og jeg sov faktisk bedre enn jeg har gjort på lenge, ahahha.

Skulle til å skrive god helg, men det er dessverre én dag igjen før vi er der:( Håper dere får en fin dag i morgen da!

Klem fra Selma ♥

YouTube | Instagram

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *