september

Jeg skal begynne å blogge!

Det er mer enn to og et halvt år siden jeg sluttet å blogge og endelig skal jeg begynne igjen! Jeg har savnet det veldig og har satt meg som mål å blogge hver dag. Meld dere gjerne på nyhetsbrevet for å få nye blogginnlegg og andre oppdateringer på mail.

Senere skal jeg poste en video på YouTube-kanalen min (jeg kommer også til å dele den her) der jeg forteller om en del forandringer som kommer til å skje framover. En av forandringene er at jeg skal begynne å blogge, men hvis du vil vite de andre må du se videoen.

Hvis du har noen forslag til blogginnlegg, ting du synes burde se annerledes ut her eller noe annet setter jeg pris på om du legger igjen en kommentar. 

Håper du har lyst til å følge med på det jeg kommer til å dele her! Hvis du vil abonnere på YT-kanalen min og følge meg på Instagram er det bare å trykke på linkene under:)

Klem fra Selma ♥

YouTube | Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *