• Bare én dag til juleferie!

  Det er bare én skoledag igjen før juleferien. Heldigvis har vi kort dag i morgen så jeg er ferdig 12.15. Det skal bli deilig å få litt ordentlig fri og kunne gjøre akkurat det jeg vil i stedet for å dra på skolen hver dag. Vi fikk endelig pynta til jul i dag. Jeg pynta rommet mitt tidligere denne uka, men det var vanskelig å finne en tid der det passa for alle å pynte resten av huset. Det har vært en veldig travel desember for hele familien egentlig, men jeg håper vi kan få litt tid til å slappe av, se på julefilmer og gjøre sånne koselige ting sammen.

 • Skolearbeid på Starbucks

  I morgen har jeg en presentasjon på skolen. Den skal leveres inn i dag og jeg foretrekker å komme meg ut av huset noen ganger når jeg skal jobbe med skolearbeid. Derfor dro jeg og ei venninne til Starbucks for å jobbe der. Blir alltid mye skravling også, men det er mye hyggeligere enn å sitte hjemme og jobbe. Jeg kan ikke tro at det allerede er 15. desember. Har ikke noe julestemning og føler virkelig ikke at det er desember. Håper julestemningen kommer snart for det er jo snart jul!

 • Shopping med søsteren min

  I går var jeg og søsteren min på Strømmen Storsenter for å kjøpe julegaver. Endte opp med å ikke kjøpe noen julegaver, men heller to duftlys og en bok til meg selv, haha. Har heldigvis kjøpt de fleste julegavene jeg skal gi og regner med å få kjøpt resten denne helga. Vi dro rett etter skolen så vi var veldig sultne når vi kom fram og bestemte oss for å spise på Egon. Jeg spiste en halloumiburger, men vet ikke om jeg ville valgt den igjen. Den var god, men definitivt ikke fantastisk. God helg!

 • Første skitur på to år

  Forrige helg dro jeg og pappa opp på hytta til mormor og morfar på Hafjell. Både mormor, morfar, tanta og onkelen min var der så det var veldig koselig<3 Elsker å være der en helg nå og da. I fjor fikk jeg ikke gått på ski for jeg rakk det aldri før jeg flyttet til Sør-Afrika. Derfor var jeg fast bestemt på at jeg skulle gå på ski i år og jeg håper jeg får gjort det flere ganger denne vinteren. Elsker virkelig å gå langrenn så jeg hadde en kjempefin tur. Var litt kjipt at jeg ikke husket hvilke sko jeg pleier å bruke så jeg brukte noen andre…

 • En liten oppdatering

  Håper dere har det bra<3 Jeg har ikke postet så mange innlegg i det siste som har handlet om noe annet enn en ny video, men jeg skal bli bedre på det. Noen ganger er det litt vanskelig å skulle fokusere på skole samtidig som jeg skal poste to videoer i uka, være aktiv på instagram OG poste hver dag her på bloggen. Denne gangen ble det bloggen og delvis instagram som jeg måtte prioritere bort, men jeg håper jeg slipper det fremover. Over på noe annet så gleder jeg meg veldig til jul, men synes desember har gått altfor fort allerede. Hadde tenkt å få gjort mange flere juleting…